BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 24, 2008

Nak g ganu nie..

salam..hope sihat..esok jue nak g terengganu..tadi tetiba en.usop call dari pejabat...'jue baru dapat fax dari PPD esok jue kena g ganu...' ha..ha..??esok?tetiba jer..sebagai orang yang 'sedia menurut perintah' jue kena gi....so jgn riindu jue yer...tak lama tiga hari jerrr..kalau dpt online nnti,tunggu jer lah berita jue dari ganu nie...k,saja nak inform kat semua..take care..wassalam..

10 comments:

Brahimnyior said...

Hmm, ke Ganu yer? Kat mana? Kalu sempat, g Pasor Payang, banyak yang menarik di sana. Baru dapat gaji, kan?.. Beringat ler, jangan dihabiskan, sebab di Pasor Payang, buleh rambang mata dibuatnya.

Pahtu, g Bukit Puteri, ada kesan tinggalan Sejarah Raja Terengganu. Area Losong memang terkenal dengan kepok lekor, tak beli tak sah le..

Songket Tengganu terkenal dengan kehalusannya, tapi kena pandey tawor menawor, kalu tidak kena sembelih hidup-hidup ler..

mountdweller said...

Waaw jenuh makan angin nampaknya masa cuti ni. Enjoylah sebelum sekolah di buka semula.

Enjoylah secukupnya... nasi dagang gganu tu sedap!

taK$uB II said...

wak balik kopok leko

ONE ZABA said...

pegi le ke Merang...makan ICT...SCT... UCT...KCT...besttt

Syam said...

sedapnya kalau dapat tapau kepok lekor hehehehe

en_me said...

bestnyerr gi ganu kite.. kaanns

HABIHA69 said...

Cikgu Songket Ganu chanteks sekali...berkualiti tinggi leh beli kat Pasar Payang banyak pilihan tau cikgu....

Miss Jaz said...

salam ckgu izzuddin..thanks..best gak kat ganu...

slam uncle:
bukan enjoy sgt..kena keja...

taksub,syam,one z..sori yer tak dapat nak tapaukan kepok lekor..

en_me& habiha69:
memang best gak g sana..ni kira 1st time jue sampai ganu..

anntaj said...

hai jue...best tu gi terengganu, jangan lupa makan nasi dagang, kepok lekor n telur penyu...uuuuhhh best!

:))
jaga diri baik2, musim hujan ni...takut demam..:)

mountdweller said...

Salam jue,

Sekarang jue dah balik yer? Nasib baik tak tenggelam banjir. Uncle ucapkan selamat pulang.