BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 9, 2008

Bayar hutang Azza plak...

Buat azza..jue dah bayar utang yer..ari ni cuti,so work station i kat umah la yer.....

Rules..

  • snap work station anda
    then...

  • taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
    iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
    tengok contoh yang dibuat nih...
  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
    sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
    kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...


  • tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

@LiYaNNuaR azza.. Miss jaz

5 comments:

azza_irah said...

salam yangg..
ekekek..dah ilang ke nerbes tuhh...
mekasehhh ekk..

etomyam said...

cantik laptop, nak jual tak?

man_helang said...

mcm2 tag dah skang nih...ade anti tag tak kat pasaran??? aku nak bli ahhh

habiha69 said...

ohh gitew yer... cikgu jue ada smart tags taks? tak lama lagi Chuti sekolah Kanss. Cikgu gi manerr?

Miss Jaz said...

to azza..dah ilang dah nerbes...he..he..

to etomyam...saya dah jenguk ke blog awak..tapi takut la...best sangat..malu plak rasanyer..

to man..hang reka la sessuatu yang bleh halang tag.he..he..hang dah bayar ke utang tag?

to habiha69..nak panggil apa ek?smart tag? takdak la...cuti sekolah?nak rehat dan bersedia dgn bahan2 nak ngajar thn dpn.