BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 8, 2008

Fuh lega..dah abih peksa...

kawan baik kat UM..miss Chong Vee Lin

Tengah dengar perbualan sesi kaunseling kat bilik gelap..he...he...(tak gelap pon!!)
Dengan Mr.Thiru,rakan sekuliah semasa group kami menjalankan kajian diperkampungan orang asli & muzium orang asli digombak..
Semuanya tinggal kenangan...sat jer rasanyer blaja...skang dah abih paper....


salam smua...mlm tadi dah abih peksa utk subjek educational research,Last paper tue....!!!dari kul 8.15pm.-10.45pm.then trus balik perak...fuh penat...susah giler paper tu......tapi alhamdulillah bleh ler jawab..tak tau ler betoi ke tak..dah usaha,tawakal jer lah pada Allah..InsyaAllah....hope resultnyer smua o.k..doakan lah yer...utk program master nie semua paper jue dah abiskan..skang tinggal praktikum&tulis tesis jer lagi...tak sabar nak abiskan course nie..dah tak larat..penat giler...thanks atas doa kalian..special thanks to daddy cooooooool, mr.izzuddin,mr.jinggo,one-z,bro.zam&kak mar atas ucapan kalian...eh tak lupa mak blog!!!nak bagi award,,tapi tak cukup budget...sebab kalau jue nak bagi,nak bagi ngan saguhatinyer skali..hee.hee.,k,take care.....k.ari nie nak g kenduri 'Wedding of da year'...nanti jue post citer yer...
p/s: Smoga kita akan lebih bahagia dengan memberi kebahagiaan kepada orang disekeliling kita..InsyaAllah..

6 comments:

Tirana said...

Miss Jazz...

Legaaa nya dah habis exam.. Anak-anak kak tirana belum habis berjuang..Minggu depan ada lagi... Mama pun sama penat bila anak-anak exam...

mountdweller said...

Salam jue,

Jue sudah lega sebab habis pereksa. Tapi uncle masih belum lega sebab anak bungsu uncle tu 11 Nov. ni baru habis. Keputusannya pun sudah tentu lambat lagi.

Tapi sekurang-kurangnya Along sudah membuatkan uncle sedikit lega. Alhamdulillah... itulah perasaan seorang bapa. Nanti satu hari jue jadi ibu barulah tahu bagaimana rasanya.

rOhock said...

BESTNYEEEEE

JINGGO said...

cgu - yang terbaik dari saya.semuga hari seterusnya semua kebaikkan untuk cgu.dan tahniah kerana sebahagian daripada rencananya selesai - exam.dan saya.Selasa ni program ESQ - penceramah yg dijemput....saya macam tak yakin , tapi kawan kata saya aja yg layak bercakap tajuk tu...yg pasti ini kali pertama tajuk tu untuk saya.....

Brahimnyior said...

Miss Jaz, Moga dapat result yang baik. Study biar gempak, result biar best!

Miss Jaz said...

salam buat kak tirana..tu la jue pun rasa lega sangat..bleh la fikir benda lain plak lps nie..ringan skit la..biasala sebagai serang ibu begitulah lumrahnya..kerana itulah syurga dibawah kaki ibu.tahniah kak...bukan apa,ada gak yang ibu bapa yang tak ambil berat ttg persekolahan anak2 ni..tu yang kesian anak2..terbiar..sekali lagi tahniah wat akak yang mementingkan pelajaran anak2..

Buat uncle;
tu la kan,anak2 yang peksa mak bapak yang risau..yelah mana tak nyer,risaukan masa depan anak2..insyaallah dengan doa uncle anak bongsu uncle akan berjaya...kan doa ibu bapa tu yang terbaik buat anak2..insyaAllah jue juga pasti akan merasanya..Uncle doakan jue yer..

untuk rohock;
salam kenal..rakan baru dalam blog nie..hope bleh bertukar2 pandangan..insyaAllah..

Untuk pejuangku Mr.jinggo;
thanks atas doa tersebut..saya yakin awak bleh lakukan...percaya pada diri sendiri..awkkan serba boleh..kalau saya yakin ngan awak,takkan awak tak yakin ngan diri sendiri kot?!!tapi sememangnya program ESQ tue besar..memang yang datang semuanya mengharapkan sesuatu yang diluar jangkaan mereka..mereka kan bayar mahal..so awak kena tunjukkan yang awak memang luar biasa..make me proud of u!..k,good luck..doa saya sentiasa mengiringi awk..InsyaAllah..

buat cikgu Izzuddin;
thanks ..semoga mulut cikgu masin..dapat result yang gempak..berbangga ada guru yang hebat mcm cikgu...nanti bila orang tanya sapa tu?nnti jue jawab ngan bangganya,tu lah cikgu yang banyak mengajar jue!!he..he..thanks..