BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 12, 2008

Mai la datang ke Lumut...

Tgk ler.berlatar belakangkan laut yang tenang+kapal..he..he..bahgia jer rasanyer..
Mak jue tgh nak belek2 nak beli kerepek ikan..Mai la datang tau,byk makanan laut ada disini..satay ikan,sotong kering,isy mcm2 ada..cenderahati hasil dari siput2 lautpun banyak kat sini,bleh ler beli tuk rakan2 ..

Nie lah feri kat jeti lumut yang nak bawa korang ke pulau pangkor!!


Nie plak gambar jeti dari jauh..(dari tempat beli belah)



Diantara replika yang terdapat kat bandar lumut nie..

salam semua..mai la datang ke lumut..dah dkt ngn umah jue..10-20min jer dari umah..
ari ni penat,baru jer abih anugerah cemerlang kat sekolah..banyak benda nak di buat sebelum cuti sekolah ni..nak wat camner..dah tanggungjawab&tugas...he..he..nak rileks2kan minda sat..tu yang post citer mlm ni...mai la tgk gambar kat lumut..jue pun dah lama tak gi lumut.baru ni jer pegi...nie gambar minggu lepas...release tension kat sana sambil menghirup udara yang segar ditepi laut.he..he..dah cantik dah kat sini..sapa yang tak pernah mai lagi,mai la..kalau nak g pangkor ,nielah main land nyer...
P/S: Mai la datang perak yer..jgn lupa singgah ke lumut..then jemput gak kerumah jue..sama2lah kita rapatkan silaturrahim yang sedia terjalin dialam maya ini..bak kata one z,dari alam maya menjadikannya sebuah realiti..so sapa2 yang tersesat nak ke pangkor tu call2 ler jue yer..he...he..wassalam

6 comments:

mountdweller said...

Salam Jue,

Uncle memang selalu pergi lumut, Along anak uncle tu dulu di base lumut tapi sekarang kat teluk sepanggar, sabah. Hujung bulan 11 ni balik semula ke lumut.

Hai sakan shopping nampak!

Brahimnyior said...

Sesi promosi ke ni?

Selalu jugak cikgu bawak anak-anak ke Dataran Lumut, ambil angin,...

Di hotel Putra, kenangan yang tak dilupakan ialah bertemu suri hati, dalam kursus tahun 2005. Alhamdulillah, kami akhirnya ke jinjang pelamin, dan kini dah 6 cahaya mata. Syukur.

Lumutlah tempat kami bersua... :-)

habiha69 said...

amvoi cikgu kempen la tuu arr..2 hari lagi cuti skolah...tak nak gi lumutlah nak gi teluk batik...pas tu nak gi teluk muroh nak gi ngail ikans dan nak carik ketams ok..tak?...kita link kan blogs cikgu ngan blok kita boleh kanss? Jazakallahu Khairan kathira.

G ogy said...

Shoping sakan Miss Jaz
:)

en_me said...

me dah sampai lumut sblom gi pangkor dulu dulu.. salammmz

Miss Jaz said...

salam uncle..ooo kiranya dah biasalah yer dtg lumut?o.k lar tue..ooo alaong kat sabah skang nie..mesti rindu giler...mana ada shopping sakannyer...window shopping jer!!he..hee..

to mr.izzuddin..Wah2 mengimbau kenangan ler pulak...he..he..alhamdulillah..tempat jatuh lagikan dikenang,inikan pula tempat jatuh HATI...hee..he...tahniah..semoga kalian bahagia selamanya..AMIN..

Mr.Habiha,mesti dah slalu datang sini ek sampai tahu byk tmpat kat sini..o.k la tue...he..he...nnti jue jgk blog awak yer..camner tugas arini?

To Mr.G,dok wak gapo?takdok la gi soping...g derap jah..dok ghumoh puah ...

to en.me,salam kenal..dah gi ke lumut?dulu lain,skang lain..jue yang dok sini pon slalu tertinggal perubahan kat sini..mai la tgk apa yang baru...