BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 21, 2008

Sarawak???jauhnyer.....

Salam buat semua..jue sedih coz kawan jue kena posting ke sarawak...jauh tu....tapi nak wat camner..(hua..hua...nangis!!!.).sarawak ngan perak tu jauh sesangat....'buat awak..jgn lupakan saya...'..the most important, keep in touch!!!..apa yg mak awak rasa,itulah yg saya rasa...sukar nak lepaskan awak kesana,tapi terpaksa...o.k...do ur best...jgn jadi orang sarawak dah ler!!!k lah..sedih nie..bye...jaga diri awak leklok...saya sentiasa doakan awak...percayalah..terimalah segala suratan yg telah ditetapkannya.....saya sentiasa akan berada dibelakang awak dalam apa keadaan sekalipun...percayalah..wassalam

p/s: Bukan buat2 sedih,tapi memang sedih...nak wat camner nie ek?

9 comments:

skatype said...

salam sis.
setiap pertemuan 2.
ad prpshan.
saba ea.
doakan teman sis 2 dr jauh.
insyaalh..
semuanya selamat..

mountdweller said...

Jue,

Sekarang ni sarawak bukan jauh. Along anak tu dulu pun bertugas di Telok Sepanggar, sabah. Selalu gak balik. Tapi sekarang sudah balik semula ke Lumut sebelum ke tempat lain pula. Entah ke mana pulak tak tahulah.

Walau apa pun uncle ucapkan selamat bertugas untuk kawan jue.

en_me said...

kasih tak semestinyerr bersatewww.. salammmz miss jaz itteww

- jinggo - said...

...selamat bertugas kepada kawan kita di Serawak. Jauh ke Serawak tu. Kita bersangka baik dengan semua keadaaan. Dia akan ok.Famili dia akan ok. Dan cgu akan ok.......

marzalina said...

Bila berjauhan rasanya ukhwah persahabatan lebih bermakna..sebab ingatan tu selalu ada..jauh di mata tapi dekat dihati..betul tak? :)

Miss Jaz said...

bob,tu la.akak akan sentiasa doakan dia...thanks..

uncle..mesti uncle selalu rindu kat dia kan?anak pulak tu..tapi masa membuatkan kita biasa..hope jue akan biasa dgn kejauhan ini...

en_me...jgn la cakap camtewwwww..bertambah sedih la jue nie...en_me doakan jue ek..

mr.jinggo,jauhla serawak tu..memangla kalau naik kapal@belon kejap jer..tapi jarak tu...risau gak dibuatnyer...tapi takpe..berat doa semua,insyaAllah dia takkan berubah..apa2pon thanks..

intan!!!niyg sayang kat intan nie..bermakna sungguh kata2 intan tue...membuatkan jue bersemangat ni..o.k thanks..jauh dimata ,dekat dihati..mcam kita sekarangkan??kawan dlm internet jer...walau jauh,tapi terasa dekat..o.k.dah tak berapa sedih..thanks intan!!

mountdweller said...

Jue,

Sebenarnya Jue, uncle dan aunty di tinggalkan anak-anak dari tahun 2002 lagi.

Dalam minggu yang sama Along masuk ATMA dan Adik masuk MRSM. Sejak itu kami biasakan diri dengan keadaan begitu.

Biasalah 2 kali sebulan ke KL masa tu.

Luth Textile said...

ingatkan kak yang kena g sarawak..
terkejutla gak baca title tuh..

cool.. rilex.. maybe nt kak dapat kawan baru!

kawan ehem ehem ke tu kak?

Coretan terbaru di Luth Textile Blog :  POLITEKNIK OH POLITEKNIK

LotsOfLove said...

Salam singgah..
Sarawak? xper.. jauh perjalanan luas pandangan+pengalaman..
seronok tue..