BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 20, 2008

Jawab tag dari bro.Zam...


salam..bro.zam..sori lambat..tak marah yer..isy..jue kena balik yer tag tu..oleh kerana jue tak kawin lagi,so majlis perkahwinan yg paling bermakna buat jue ialah majlis kawan jue..jue kenal dia nie masa jue g umah makcik jue..masa tu umur jue baru darjah 5 ke..kalau tak silap ler..dulu dok tackel2 jue....he..he..biasaler bebudak..tapi jue nie,once jue dah anggap kawan,sampai mati ler kawan..punyer ler baguih dia nie..tapi lama2,give up gak kot..tapi jue still baik ngan dia..baru jer dia kawin tahun ni...he.he...nama dia samsul..jue just cal dia sam ...(sam,kalau ko terbaca nie,sori yer...citer skit pasal ko,hope ko tak marah..pada isteri ko pon sori..ini kisah lama,masa bebudak..he..he..)tapi dia still contact jue sampai ler sekarang..jue suke bila dia dah kawin..he..he..sebagai seorang kawan,seronok tgk dia gembira..k,itulah manisnyer sebuah persahabatan..k,bro.zam..habis utang yer...
nak panjangkan jugaklah tag nie...
Peraturannyer:
Pada yang telah berkahwin,anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...
pada yang belum berkahwin plak, postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri...contohnyer perkahwinan X-kekasih ker,kawan baik ker,artis populer ker..tak kiralah,asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...
jangan edit2 tau gambar2 tue..
kalau banyak postkan gambar2 lagi baguih
o.k tu jer,senangkan...then forwardkan ler tag nie pada 5 orang yg anda rasa patut diforwardkan..k,selamat menjawab tag...


1.adik luth
2.mr.jinggo
3.uncle mountdweller
4.syam-puchong
5.putra-(pengisahan seorang aku)

4 comments:

zam said...

hehehehehehe...yea..yea...dah langsai dah hutang yang makan tuannye tu... ade citerr rupanya...hehehehe..

Miss Jaz said...

yer lah tu!!bro.zam..biaser ler setiap benda ada sebab dan musababnyer..setiap benda ada ceritanyer...he..he.

Luth Textile said...

alamak kak..
nanti luth jawap k..
sabaq k..hihi

Anonymous said...

Hi, guantanamera121212