BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 23, 2008

Doa untuk sahabatku Eida..


salam wat semua...tadi jue dpt sms dari kawan jue,eida...gambar kat atas nie...dia kat hospital ipoh..baru jer lepas operation semalam....sbb kandungan diluar rahim...kesian dia..dia kata sakit sangat....sedih plak dgr dia cakap mcm tu..ari2 dah ler baru lepas accident,skang nie kena bedah plak...nak wat camner,dah nasib..sabar yer da,tuhan nak uji you....esok jue nak pi melawat dia kat hospital ipoh.dia mintak tolong doakan dia supaya cepat sembuh....hope kengkawan dapat tolong doakan juga supaya dia cpt sembuh sbb anak dia kat umah tu rindu kat dia...dia dah ada sorang anak lelaki....eida ni my best friend kat maktab..skang nie pun mengajar dalam satu daerah yg sama..tapi jarang gak jumpa sbb sekolah dia jauh gak dari sekolah jue..rindu gak kat dia..k,tolong doakan dia yer...wallahua'lam..

P/S: Kadang-kadang kita rasa kitalah yang paling susah dalam dunia nie..tapi masih ramai yg lebih menanggung kesengsaraan dari kita..oleh itu sentiasalah bersyukur atas apa yg kita lalui@Dapat didunia ini...sesungguhnya dunia ini hanyalah sementara...wallahua'lam..

9 comments:

skatype said...

salam sis..
kita sma2 doakan kshtn dye ea..
moga dye tbah..

Tihara said...

salam jaz..sy suke bc komen awk dlm blog kak tirana..menampakkan kematangan..semuga sahabat awk cepat sembuh..saya simpati.

LotsOfLove said...

semoga bestfriend cepat sembuh and balik umah cepat2. hehe..
terus tabah.

mountdweller said...

Salam Jue,

Doa buat teman Jue tu moga lekas sembuh.

Dulu pun aunty bedah juga atas sebab yang sama macam kawan Jue tu. Patutnya anak ketiga kami ler. Tapi apa nak buat kena buang juga, kalau tidak merbahayakan ibu. So tak ada rezekilah kami.

Memang sakit. Aunty sampai pengsan. Kesian dia.

gadiskecil said...

yea..kita same2 doakn dia yea..erm tntg comment miss jaz'z kt blog aritu..entah lah..mgkin btul ape yg awk kata..kalo dpt org yg btl mmg best..sy sndr xpasti knp..huhu..nway thank ya!

ONE ZABA said...

semoga sahabat sentiasa dlm lindungan dan rahmatNya...insyaallah

maza said...

Doa maza akan mengiringi beliau!

mudah2an dicepatkan kesembuhan, dan kemudian mampu berbakti semula kepada anak didik!

Aminnnn......

"Ya Allah berikanlah rasa belas kasihan-Mu ke atas beliau, dengan meringankan beban tangungan beliau, dan kurniakanlah kesejahteraan dan keselamtan di dunia dan akhirat!"

HABIHA69 said...

Betapa besarnya pengorbanan mereka yang bergelar IBU...tabahlah dalam menghadapi ujian yang besar ini...semoga sahabat Cikgu Ju itu akan cepat sembuhnya...Syafakallahu laha..

Luth Textile said...

kesian dia..