BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 18, 2008

Bertunang!!!


OOOPPSS...jangan slah sangka...baca dulu apa jue nak tulis nie sampai abish yer....Sebenarnya kawan baik jue yang bertunang semalam( 17 Oktober 2008)...demi kawan baikku,jue telah ponteng kelas semalam...yelah kelas kul 6.00ptg,kawan jue bertunang kul 3.00ptg...abish lebih kurang kul5.00ptg..xsempat la nak sampai k.l dalam waktu yang singkat tu..lagi pun kawan baik jue nie beriya-iya minta jue berada disisi dia waktu majlis tersebut..so untuk tak menghampakan kawan baik jue nie,jue sanggup korbankan 1 kelas just becoz of her!!!Jadi jurufoto la pulak...jue plak yang nervous masa mak dia sarung cincin kat kawan jue nie..isy,jue plak yang lebih-lebih nervousnyer!!So buat kawanku,SAUDARI SALIHAH HAMADAH,semoga pertunangan ini akan berakhir dengan ikatan perkahwinan.InsyaAllah..Pasni mesti ada yang tanyer,jue bila plak...tul tak? so jue jawab awal-awal lah yer.InsyaAllah kalau ada jodoh tak kemana tul tak?.Tak de orang lagi yang sudi kawan ngan jue...k.doakan la jue plak yer..ha.ha...ha..wallahua'lam..

2 comments:

Daddy Cool said...

Tuannya punya badan bila lagi?

JINGGO said...

sebuah lagu lama untuk cgu : jangan tunggu lama2......