BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 25, 2009

YOU.....


I'M QUIT !!!! I'M GIVE UP..........
I GOT THE ANSWER..... STOP TO HOPE !!

8 comments:

gadiskecil said...

kenapa yea??

Miss Jaz said...

sesuatu yg membuatkan jue rasa sedikit kacau..akan tetapi alhamdulillah jue dpat motivasikan diri..doakan jue yer..thanks yer sbb prihatin..thank u so much..

en_me said...

oke, nanti kalo dah abes sengal sengal sentap sentap tewww, updatelarr blog lagikks erk.. uhuhu

Tirana said...

Aduhhhh..tulisah huruf besar..warna merah pulak tu...mesti marah sakan ni..hehehe..Sabar banyak-banyak, Jue..

mountdweller said...

Jue,

Uncle sarankan bawa bersabar dan mengucap. Takkanlah kepada Allah pun tak ada hope?

Tidak ada manusia yang kecewa selamanya dan tidak ada manusia berjaya selamanya.

ONE ZABA said...

tak faham aku....org bagi cuti pun nak marah jugak.

Miss Jaz said...

en_me..jgn la ckp cam tu..jue ni bukannyer jenis yg suka sentap2 mcm tu..cuma nak bagitau pd org yg berkenaan..nak cakap lebih2 kang tak elok plak..so tulih kat blog jer lah..

kak tirana,jue tak der ler marah sgt..tapi terkilan dgn seseorg..dah tak de cara lain..so jue just put it here...at least rasa lega skit...supaya tuan punyer badan sedar...jue dah byk bersabar..he..he..semoga Allah menabahkan hati jue..sesungguhnya Allah sentiasa bersama dgn org yg sentiasa bersabar dan mengerjakan solat...

salam uncle..jue masih waras..jue sentiasa mengingati Allah..alhamdulillah,itulah kekuatan.stop to hope pd seseorg....tu jer..malas nak layan dgn permasalahan2 yg rumit nie..buang masa..so jue cuba tegaskan pd seseorg...so caranya letakkan dlm blog supaya dia baca..insyaAllah uncle,selagi insan ini bernama juzaidah,jue akan sentiasa mengingatiNya..terima kasih atas nasihat uncle...

salam 1 z,bukan jue marah..jgn slah faham..bukan tuju pd 1 z pun !!!he..he..he..he..jgn mare...pada seseorg yg mungkin memahami apa yg berlaku..biarkan dia tahu apa yg berlaku sebenarnya..doakan jue kuat yer....

Luth Textile said...

apa pulak kak.....