BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 27, 2009

Perkahwinan Am & Eyla ,Baling 2009....


Inilah raja sehari untuk hari nie..Am & Eyla...

sesuaikan diaorang...mcm pinang dibelah dua !!!

Am,hope awak akan bahagia bersama isteri hingga keakhir hayat...

Nielah kakak Am, Kak nurulizanti....( yg satu course ngan dad cool tu..)


Salam buat semua...penat tadi masih terasa...tapi best arinie coz dpt pi jalan2 kat baling....walaupon berat nak tinggalkan YM, coz kalau bleh nak 24 ber YM ngan 'tut'....he.he...jadi pi la jugak ke baling kul 7 pagi....jue tak henti2,cuma isi minyak jer..sampai lebih kurang kul 11lebih....pusing2 sat kat pekan baling,kul 12.30 baru p umah kenduri kawan jue nie....pastu tak sangka jue disambut meriah oleh keluarga pengantin..al-maklumler dah lama tak jumpa..first skali jumpa ngan mak pengantin...dia peluk jue erat2...isy sayu plak rasanyer...he..he...then jumpa ayah, kakak,k.ngah,wawa dan adik..mereka semua ni ibarat keluarga angkatler jugak...am nie sebaya ngan jue...ok thanks atas layanan yg mesra..dan doa jue untuk am dan isteri,semoga kalian berbahagia hingga ke akhirnya...amin...
Tak sabar tul nak balik coz dah brape kali sms jue berbunyi .."awak kat ne skang???' ..."nnti dah sampai bgtau,kita YM"...he..he...sempat gak ler balas sms suh dia sabar menanti....he..he...( hati ni berbunga jer )he..he... Al-kisah terjadi,sesampai jer kat umah jue trus terjelepok kat atas katil..punyerlah penat...then...kroh..kroh tertido...tetiba terkejut dah ada 2 sms....'awak cepatler,dah lama saya online nie tunggu awak' ...ya Allah ,jue tertido rupanya,janji ngan dia lepas balik nak bersihkan diri,then nak online kesian dia tunggu 1 jam....Awak,sori ek...he..he...he..Misteri nie.. sapa dia ek.he..he.....org dekat tapi jauh nie...doakan jue ek.....jgn mare ngan apa yg jue tulis dlm n3 nie..saja jer nak bagitau jue happy arinie....!!!!

8 comments:

Luth Textile said...

oh..
patutla semangat je malam tadik..

Miss Jaz said...

isy..adik akak ni...maluler he..he.....doakan akak ek.

gadiskecil said...

wah.. ur day full of happiness erk.. tahniah!!bgus nyer if feel the same feeling too.. but i can't..

en_me said...

ammvoiii, fenatnyerrr .. kannns

LotsOfLove-Pearls said...

happy, happy..

Miss Jaz said...

salam smua,

gadis kecil;he...he....begitulah adatnyer..kekadang kita gembira,kekadang kita sedih..tapi semua itu adalah asam garam kehidupan..hope walau apa jua yg menimpa keatas diri kita,kita cuba terima dengan hati yg terbuka dan juga bersikap positif...insyaAllah smuanya kita akan nampak positif..sesekali happy untuk diri sendiri...slalunyer saya happykan org lain...he..he...i'm just started to be happy..kawan jerrr..pray 4 me ya!!!

en_me; jue memang penat giler...kaki ler lenguh sgt...sebab tak henti2 menekan pedal minyak tu!!!!he..he..dah ler drive sensorang...nasib ada invisible man yg menemani...he..he...balik umah asyik urut kaki jer..

LOL; bestnyer mcm awak...lots of love!!!sentiasa happy ek..sbb lots of love..he..he...pray 4 me..

Marzalina said...

miss jue pon rajin pi kenduri ek..hehe..samalah intan pon..dah tak larat dah nak makan ns minyak org huhu

putra745 said...

bila lak cikgu nak mcm diorg ni?? rajin p kenduri... cikgu bila nak ajak kami kenduri cikgu pulak??? hehe