BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 28, 2008

Last minute shopping!!!!






salam semua..arini penat giler..bayangkan la dari kul 9.00pagi sampai kul3.00ptg gi shopping..nasib gi ngan mak jer kalau gi ngan adik lelaki i & abah,sure dah ada yang merengek nak balik..dah lenguh kaki dok mengintai disetiap kedai apa yang boleh dibeli...sebenarnya banyak yang window shopping...gi kamdar jer sampai 2kali..bukan apa kali pertama konon2nyer nak survey dulu,nak cari tempat lain.last2 minat yang kat kamdar tu..so kena la gi balik..tempat2 yang kitaorang pergi the store,econsave,kamdar,billion,kedai2 kain & kedai alat2 kuih..mlm ni la baru nak start wat kuih..xde masa..umah xsempat nak kemas lagi..he..hee...sebelum g tadi sementara tunggu mak jue siap sempatler berposing dulu..he..he..jgn mare..kot2 la ada yang rindu kat jue!!he..he..

3 comments:

IZZUDDIN ALI said...

Salam buat Ju.
Hebat adik cikgu. Tapi nak komen sikit tentang blog. Jangan terlalu banyak maklumat peribadi dalam 'About Me', takut disalahgunakan.

Kedua, foto Ju di depan agak besar, ambik ruang banyak. Cuba kecilkan sedikit.

Anyway, moga berjaya dalam lapangan hidup. (Bila nak ajak makan nasi minyak?? jangan marah..)

jinggo said...

ha...ha..sorang lagi gang teluk intan - salam aidilfitri.semuga kita boleh kongsikan banyak cerita disini .....lawatlah blog saya sesekali....

jinggo said...

nak sambung sikit lagi : sebab kehangat balik kampung masih terasa : saya di Sg Jejawi - SMK Seri Perak - UPM - Lansdle Farm School ( Perth ) - itu sekadar cerita yang menandakan saya memang dah lama tak jengok kg.bendang.sk sg jejawi.masjis sg jejawi...semua pasal sg jejawi.mastan ghandi.ghulam rasul...ok.nanti sesekali nanti kita bercerita lagi