BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 20, 2009

Dah abis praktikum..


PROF.SURADI SALIM POTONG KEK YG KAMI HADIAHKAN BUAT BELIAU...

CLASSMATE ...


Salam buat semua yang jue kasihi.....
Jumaat hari tu last utk kelas praktikum.alhamdulillah....semua paper dh abih sem lepas...kelas praktikum ni adalah just untuk berbincang dan dengar kaset2 sesi kaunseling jer...kot2 ada masalah yg berlaku kat tmpat praktikum...at least dapat berkongsi pengalaman ngan kengkawan yg lain..so last kelas aritu,kami hadiahkan kek dan kad sebagai penghargaan kpd lecturer kami,Prof.Suradi Salim..thanks prof atas segala bimbingan!!! so,next sem kena tumpukan perhatian coz jue nak menulis tesis plak...insyaAllah tajuk tesis yg akan jue tulis adalah 'Expectation about counseling among form 4 student in Perak'...so,kepada sesapa yang ada maklumat mengenai tajuk nie,bleh ler berkongsi ngan jue...kot2 la ada jurnal yg berkaitan ker...he..he...ok...doakan jue ek...luv all of u....

5 comments:

ONE ZABA said...

moga tercapai segala impian

en_me said...

luv u also.. kehh

mountdweller said...

Salam Jue.

Tahniah dan selamat berjaya.

an-nidxam said...

terima kasih atas segala nasihat .. segala terbaik utk kamu juga :)

Miss Jaz said...

1-z,
thanks atas doa itu....

en_me itteww,
luv u tooooo, 3, 4 and 5...he..he...

uncle,
terima kasih...doakan jue ek...

an-nidxam,
semoga memperoleh jawapan yg dikehendaki..ingatlah,kadang2 apa yg kita rasa terbaik utk kita bukanlah yg terbaik utk kita,hanya Allah yg lebih mengetahui...terima kasih atas doa itu..