BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 26, 2009

3 in 1...


jue ngan adik luth @ DJ Luth...

adik Luth yg peramah!!!
ni lah kakak luth, Latifah....kecil molek jer,cam luth!!!

dihari pertunangan Kak Aida...

Salam buat semua yang jue kasihi.....
semalam ada 3 perkara jadi dlm satu hari,tu yg 3 in 1 tu....he..he...semalam ada kursus di PPD dari pagi smpai la ke petang..( tak sempat nk snap gambar,al-maklumler khusyuk sesangat!!!he..he..) tetiba,Daddy cool call nak tanya Jomheboh wat kat ner ....la baru teringat ada jomheboh kat TLDM lumut..takleh p la ,sbb ada kursus....he..he...then dlm kursus tu terima sms dari adik Luth yg mengatakan dia ada kat lumut( p Jomheboh rupernyer!!)..jue bagitau kat dia jue ada kursus..so diapun kata,kalau ada rezeki jumpa,adalah.....lepas aja abih kursus,jue sms dia,alhamdulillah dia still ada di Manjung...so kami berjumpa di Giant....tapi jenuh la adik Luth menunggu akak ek???sori yer dikkkkk!!!!...sbb lambat....bukan disengajakan...jam giler...al-maklumler byk keta yg nak p jomheboh..luth ngan kakak dia and 2 org lagi kawan dia.....sembang2 jap,then dia pon nak balik penang petang tu gak...tak sangka, walaupon kali pertama kami berjumpa,adik luth nie peramah org nya!!!macam dah lama kenal jer..selama nie kenal melalui blog jer (http://www.luthtextile.com) ...kakak dia pon muda lagi dr jue,so kakak dia pon panggil jue kakak gak...he..he..dlm ramai2 tu jue yg paling tua..he..he...takpelah...dari pandangan pertama,akak tgk adik luth nie memang baik,(patutler ramai kawan di Blog dan jugak di luar!!!) he..he.k,adik luth kalau ada masa mai la lagi kat lumut nie ...nanti akak blanja yek...he..he...
then jue bergegas plak pergi umah kak Aida yg bertunang hari tu jgk....walaupon semua majlis dah selesai,tapi still dpt tgk kemeriahan majlis pertunangan kak aida melalui kamera dia...nasib jugak kak aida tak tanggal lagi baju bertunang dia..so bleh snap gambar ngan dia!! kak aida nie X cikgu kat sekolah jue,sekarang nie dia ngajar kat Ipoh...K, tu jer lah kisah 3 in 1 ....he...he...Kursus, pi jmpa adik luth dan majlis pertunangan kak aida.....penat jugak semalam...satu hari yg amat 'penuh' buat jue...dari pagi sampai senja...he..he..tapi takpe sbb best!!!rasa gembira bila tgk org lain gembira..so u all semua camner????ok tak???hope semua nya okk....jmpa lagi...wassalam..

6 comments:

Luth Textile said...

adeh kak.. malu siot..
tq sbb sudi jumpa!
hihihi..

LotsOfLove-Pearls said...

bertuah jumpa blogger..
huhu..
1 hari membawa banyak memori..

en_me said...

rasa gembira bila tgk org lain gembira.. sakit hati sape yg tahu kann kanns.. ihiks

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Friend..

"Friendship Award..
The Best Blogger.."

Anda Dianugerahkan..
Sila ke Mahligai saya..
Ngeeee..

Rashid said...

Seronokkan bila masa terisi..
Asyik orang lain je bertunang..orang sana tu bila lagi?? hahah!!

MakNana said...

Oit...u bila plak nak tunang?