BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 16, 2009

Ukur baju dibadan sendirikk!!! ha..ha...mana bleh..suh org jer ukur!!!


Draf awal baju2 tue....

dah makin montel jue nie...tak bleh jadiikkk!!!





Nie lah dia Mr.Wira....



Salam buat semua yang jue kasihi.....

mlm semalam lepas balik dr lib, jue n him, pergi jumpa ngan jururunding perkahwinan kami... bincang pasal baju nikah,baju kawin untuk 2-2 umah...our wedding plannersue hanif Gallery bertempat di Pandan Indah nie menyediakan semua kelengkapan kawin...dr rambut smpai la ke kaki..hik..hik. aritue dah bincang ttg pelamin ngan boss diaorg..tapi semalam berbincang ngan tukang jahit yg berpengalaman kat sue hanif Gallery nie,iaitu Mr.Wira...bincang mcm2 ttg material dan fesyen2 yg sesuai ngan jue yg agak montel nie.hik...hik..(kena kuruskan bdn la cam ni!!) dah la jue nie buta ttg fesyen2 ni...nasib baik la si Wira nie berpengalaman...so dia suggest 'itu' dan 'ini' pada kami ber2.tapi jue tak nak la yg terover ssgt..jue ckp kat dia nak yg biasa2 jer.hik.hik...dia pon faham ngan cita rasa jue.....ok..dah selesai satu perkara...byk lagi kena fikir..pasni kena fokus utk ngajar tahun depan...sambil2 tue siapkan tesis...sambil tue nak fikir2 jgk persediaan kaweennn....aiii banyak nyer kena fikir!!dah nasib badan....alhamdulillah atas segala nikmatnya....amin...

P/S: sapa2 nak pelamin,jururunding perkahwinan, contact la boss sue hanif Gallery di suehanif_gallery@yahoo.com....harga amat berpatutan...esp utk yg duduk di K.L....

5 comments:

qaseh said...

ni bkn ukur baju dbdan sendiri ni, ni ukur baju, xcukup2 kain,,,hahhaha,jgn marah eh kak, ni motivasi utk ko kuruskan diri, eh silap, bkn ko jek, aku skali..hahahha

Miss Jaz said...

hik..hik..betul2...jom kita kuruskan badan!!!

ONE ZABA said...

jgn lupa hantar kad undangan nanti tau...

LotsOfLove-Pearls said...

Hi Jue..
Wah..
dah nak kawen nie..

buat persediaan awal2 supaya lebih teliti dan tak rushing..

Selamat utk Jue..
Jaga diri..

hazlin said...

Salam,
Semoga hadirnya sinar baru 1431 Hijrah, menghijrahkan kita ke arah yang lebih baik...


tahniah! jgn lupa kad undangannya.. hehehe..