BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 22, 2009

Hadiah hari jadi tahun nie......








Thanks to suehanif Gallery kerana sudi sponsor mini pelamin...kepada yg dok kat K.L tue dapatkan pakej yg berpatutan dari suehanif Gallery yer...Kepada Mr.Shahfiq sukiman...thanks coz menaja semua kos penggambaran sepanjang berlangsungnya majlis...( wah!! macam artis pulak rasanya..hik.hik...jgn mare, bukan apa sebab byk benda yg sponsor!!! terima kasih yg tak terhingga...

Salam buat semua yang jue kasihi.....

16 Oct tahun nie adalah hari jadi jue yg ke..???????.....hik...hik... rahsia....jgn mare....hadiahnya amat bermakna iaitu......berlangsungnya majlis pertunangan jue pada keesokan harinya iaitu 17hb oct.... hik..hik...malu plak nak citer...tak yah citer panjang la ek..biarkan foto2 diatas menceritakan segalanya...k, thanks kepada semua yg terlibat secara langsung@tak dlm melaksanakan majlis ini....kalu jue tak jemput tue jgn kecik hati,majlis nie buat secara kecil-kecilan jer...insyaAllah, bulan 6 tahun depan jue jemput ek.....doakan jue ek....terima kasih.....

10 comments:

Tirana said...

Jue..selamat bertunang..Tahniah! Macam nak tanya jugak, bertunang dengan sapa? hehehe..Well, kak tirana selalu ketinggalan keretapi dalam bab2 macam ni.. Jaga diri baik-baik ye..orang kata tengah bertunang, darah manis (tak pernah rasa..hehehe)..Mudah-mudahan selamat sampai kawin dan beranak cucu.

Oh ye..lupa..selamat harijadi juga

ONE ZABA said...

wah, jue....dah bertunang rupanya!!!! tahniah la....(tepuk tangan kuat-kuat ni). moga semua perancangan dan impian jadi kenyataan. jaga-jaga tengah darah manis ni. semut suka panjat kaki tu.

selamat ulangtahun kelahiran yang ke 2???(aku tau berapa) jugak buat jue. moga sentiasa mendapat rahmat dan berkatNya.

tahniah buat segala-galanya....

ahmad humairi said...

salam,
hepibesdaytoyou,
selamat bertunang...
saya jugak ketinggalan keretapi daa..

lemonade said...

kak, slamat bertunang...
sama2 berdarah manis la kite sekarang..

Cikgu Makmal said...

Tidaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk!

mountdweller said...

Salam Jue

Tahniah dari uncle dengan doa semoga berpanjangan dan selamat semuanya.

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Jue..
Tahniah..
Tahniah..

Nak wish birthday ke selamat bertunang?

Hehe..

Semoga semuanya berjalan dengan baik2 saja ya..

Ku tumpang gembira..

azleez said...

salam kak jue..tahniah..patot ler masa kusus aritu nampak berseri2 rupanyer nak jd 2nang org yer.. Selamat bertunang. Jgn lupe jemput kenduri nnti.

Kas|hM|r said...

salam ju..amboi tak cite pun tunang yer biler bersatunya..kalau tak jemput jaga jo erkkk

Anonymous said...

Assalamualikum....
Alhamdulillah...

akhirnyua dpt gak info terbaru tentang Jue....

Tahniah Jue walaupon terlambatt....ntah2 time ni dah kawen pon....

hehehe...anyway just 2 wish semoga berbahagia selalu....sehingga ke akhir hayat....insyAllah...amin

Thanks for everything....bcause of u I'm here now....become the person....