BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 23, 2008

Salam mesra...

Assalamualaikum...
hope smua yang jue kenal happy slalu.minggu ni memenatkan juga.baru abis peksa tiga hari...3 minggu akan tak masuk sekolah.... akan rindu ler jue pada semua yang berada di SKSG...he..he...so,apa lagi kalau ada masa jom la chat kt blog skolah kita.

2 comments:

estsince1988 said...

salam.best baca latarblkng cikgu tapi yg kurang bestnye artikel 1 je cikgu tulis,2pun sy nk ckp artikel pun rs cm tak ssuai.sori bg kmen mbina,salam.

azlina kamaruddin said...

Assalamualaikum..

sahabat yg dirindui, ape kabo? happy sgt dpt menatap wajah ayu jue. lama tak jumpakan...utk pengetahuan jue, ina dah graduate in Master of Human Sciences (Communication) UIA pd 23hb ogos yg lalu. Alhamdulillah...skrg, di samping sibuk mengajar undergraduate student komunikasi kat uum ni, ina jugak tengah prepare nak pursue Ph.D pulak.insyaAllah, xde aral melintang, thn dpn. jue tlg doakan ye..kalau free tu, singgahlah rumah mak ina kat kg gajah tu ye...ok jue, miss u...